O nama

Kompanija Orvea osnovana je 2015. godine.

Naša osnovna delatnost je direktan uvoz i distribucija proizvoda kućne hemije, kao i kompletnog portfolija proizvoda za održavanje kućne higijene.

Kontinuirano rastemo i danas smo ozbiljan partner gotovo svih veletrgovaca u Srbiji. Kroz naše profesionalne odnose sa kupcima i ozbiljan pristup od odabira partnera i proizvoda koje zastupamo do distribucije ka krajnjim potrošačima dovelo je do toga da danas Orvea direktno ili posredstvom naših partnera snabdeva veliki broj kupaca na teritoriji cele Srbije. Uspešno snabdevamo kako trgovinske lance tako i manje nezavisne radnje. Dobrom saradnjom i fokusom na rezultat, sa našim partnerima smo izgradili kvalitetne odnose poverenja i partnerstva koji pored uspeha međusobnog poslovanja, značajno doprinose usmeravanju našeg daljeg razvoja.

Orvea puno pažnje posvećuje fleksibilnosti, razumevanju i osetljivosti na potrebe klijenata. Za nas, svaki partner je dovoljno značjan i veliki i iz tog razloga uvek gledamo da formiramo win – win odnos

Orvea 2016. godine potpisuje ugovor o distribuciji i ekskluzivnom zastupanju proizvoda na teritoriji Srbije sa kompanijom Buleko sa sedištem u Sofiji – Bugarska. Buleko je kompanija koja je specijalizovana u proizvodnji kućne hemije i sredstava za pranje veša. Proizvodi se proizvode u najmodenrijim pogonima, u četiri fabrike u skladu sa međunardnim standardima kvaliteta.

Kompanija Buleko posluje na savremenim automatizovanim proizvodnim linijama. Svi proizvodi su proizvedeni korišćenjem najmodernijih tehnologija u kategoriji kućne hemije. Koriste se isključivo najkvalitetnije ulazne sirovine od vodećih Nemackih, Francuskih i Italijanskih dobavljača, koje garantuju visok nivo tehnoloških procesa.

Orvea kao direktan partner obezbeđuje prisustvo na tržistu ovih visoko kvalitetnih proizvoda po razumnim cenama. Već smo se distancirali našim Elvi tečnim sapunima u šest mirisnih nota, Bene wc blokovima sa trajnim mirisima kao i ostalim Bene proizvodima, zatim Elvi tečnim deterdžentima sa obojenu, belu, crnu i dečiju odeću. Domino sredstvima za podove sa izuzetnim mirisima kao i ostalom kompletnom ponudom.

Orvea - distributer i ekskluzivni zastupnik proizvoda kompanije Buleko u kategoriji kućne hemije na teritoriji Srbije.

Orvea 2017. godine ulazi u dizajn I razvoj sopstvene robne marke “Orvea” koja će kupcima pružiti premium proizvod po vrlo pristupačnim cenama. Ono čime se vodimo kada kreiramo, biramo kategoriju proizvoda kao I dobavljača za određeni proizvod jeste taj da ne pravimo kompromis kada je u pitanju kvalitet proizvoda koji potpisujemo pod našim brendom.

Orvea brend je namenjen onima koji zele najbolji odnos cene I kvaliteta proizvoda.

Trudimo se da Orvea asortiman konstantno osvežavamo novim proizvodima.

Orvea proizvodi su domaćeg porekla, ali se isto tako pod ovim brendom mogu naći proizvodi renomiranih proizvođača iz drugih zemalja EU zone: Nemačka, Italija, Poljska, Bugarska, Grčka…

Orvea kategorija obuhvata proizvode za domaćinstvo, kućnu hemiju I mnoge druge.
Naša robna marka od 2017. godine do danas beleži izuzetan rast, kako prodaje, tako I poverenja potrosača.

Orvea 2018. godine ulazi u distribuciju jedne vrlo zanimljive, nove, I za nas interesantne kategorije.

Krećemo sa distribucijom mirišljavih sveća raznih mirisa I varijanti. Biramo jedne od najboljih proizvodjača Iz Poljske: Bartek Candles I Admit.

Svaki od prozvodjača u našoj ponudi ima svoju cenovnu kategoriju kojoj pripada na polici za kranjeg potrošača.

Bartek sveće su premium ponuda, imaju prvoklasne dugotrajne mirise, kao I displej kutije prelepog dizajna za izlaganje kod finalnih kupaca, dok Admit pripada ekonomik kategoriji mirisnih sveća, lepog dizajna, manje gramaže I privlačne cene.

Orvea 2021. godine, nakon pažljive analize tržišta kao i želje svojih kupaca, ulazi u proširenje svoje ponude i to u kategoriji štampanih luksuznih salveta, prelepog dizajna i široke ponude dezena. Plasiramo ih na tržištu pod brendom Lindy.

Odlučujemo se za jednog od vodećih proizvođača u Bugarskoj, Aygroup Ltd. Fabrika je opremljena najmodernijim linijama za proizvodnju tog tipa proizvoda. Visok kvalitet i razumna cena ovih proizvoda je nešto što nas je opredelilo za ovo partnerstvo.

Lindy salvete u našoj ponudi svake godine budu obogaćene novim dezenima, kao i limitiranim serijama za Novogodišnje i Uskršnje praznike.

Prelep izgled, vrhunski kvalitet i razumna cena.