O nama

Kompanija Orvea osnovana je 2015. godine.

Naša osnovna delatnost je direktan uvoz i distribucija proizvoda kućne hemije, kao i kompletnog portfolija proizvoda za održavanje kućne higijene.

Kontinuirano rastemo i danas smo ozbiljan partner gotovo svih veletrgovaca u Srbiji. Kroz naše profesionalne odnose sa kupcima i ozbiljan pristup od odabira partnera i proizvoda koje zastupamo do distribucije ka krajnjim potrošačima dovelo je do toga da danas Orvea direktno ili posredstvom naših partnera snabdeva veliki broj kupaca na teritoriji cele Srbije. Uspešno snabdevamo kako trgovinske lance tako i manje nezavisne radnje. Dobrom saradnjom i fokusom na rezultat, sa našim partnerima smo izgradili kvalitetne odnose poverenja i partnerstva koji pored uspeha međusobnog poslovanja, značajno doprinose usmeravanju našeg daljeg razvoja.

Orvea puno pažnje posvećuje fleksibilnosti, razumevanju i osetljivosti na potrebe klijenata. Za nas, svaki partner je dovoljno značjan i veliki i iz tog razloga uvek gledamo da formiramo win – win odnos

Orvea 2016. godine potpisuje ugovor o distribuciji i ekskluzivnom zastupanju proizvoda na teritoriji Srbije sa kompanijom Buleko sa sedištem u Sofiji – Bugarska. Buleko je kompanija koja je specijalizovana u proizvodnji kućne hemije i sredstava za pranje veša. Proizvodi se proizvode u najmodenrijim pogonima, u četiri fabrike u skladu sa međunardnim standardima kvaliteta.

Kompanija Buleko posluje na savremenim automatizovanim proizvodnim linijama. Svi proizvodi su proizvedeni korišćenjem najmodernijih tehnologija u kategoriji kućne hemije. Koriste se isključivo najkvalitetnije ulazne sirovine od vodećih Nemackih, Francuskih i Italijanskih dobavljača, koje garantuju visok nivo tehnoloških procesa.

Orvea kao direktan partner obezbeđuje prisustvo na tržistu ovih visoko kvalitetnih proizvoda po razumnim cenama. Već smo se distancirali našim Elvi tečnim sapunima u šest mirisnih nota, Bene wc blokovima sa trajnim mirisima kao i ostalim Bene proizvodima, zatim Elvi tečnim deterdžentima sa obojenu, belu, crnu i dečiju odeću. Domino sredstvima za podove sa izuzetnim mirisima kao i ostalom kompletnom ponudom.

Orvea - distributer i ekskluzivni zastupnik proizvoda kompanije Buleko u kategoriji kućne hemije na teritoriji Srbije.

Orvea 2017. godine ulazi u dizajn I razvoj sopstvene robne marke “Orvea” koja ce kupcima pruziti premium proizvod po vrlo pristupacnim cenama. Ono cime se vodimo kada kreiramo, biramo kategoriju proizvoda kao I dobavljaca za odredjeni proizvod jeste taj da ne pravimo kompromis kada je u pitanju kvalitet proizvoda koji potpisujemo pod nasim brendom.

Orvea brend je namenjen onima koji zele najbolji odnos cene I kvaliteta proizvoda.

Trudimo se da Orvea asortiman konstantno osvezavamo novim proizvodima.

Orvea proizvodi su domaceg porekla, ali se isto tako pod ovim brendom mogu naci proizvodi renomiranih proizvodjaca iz drugih zemalja EU zone: Nemacka, Italija, Poljska, Bugarska, Grcka…

Orvea kategorija obuhvata proizvode za domacinstvo, kucnu hemiju I mnoge druge.
Nasa robna marka od 2017. godine do danas belezi izuzetan rast, kako prodaje, tako I poverenja potrosaca.

Orvea 2018. godine ulazi u distribuciju jedne vrlo zanimljive, nove, I za nas interesantne kategorije.

Krecemo sa distribucijom mirisljavih sveca raznih mirisa I varijanti. Biramo jedne od najboljih proizvodjaca Iz Poljske: Bartek Candles I Admit.

Svaki od prozvodjaca u nasoj ponudi ima svoju cenovnu kategoriju kojoj pripada na polici za kranjeg potrosaca.

Bartek svece su premium ponuda, imaju prvoklasne dugotrajne mirise, kao I displej kutije prelepog dizajna za izlaganje kod finalnih kupaca, dok Admit pripada ekonomik kategoriji mirisnih sveca, lepog dizajna, manje gramaze I privlacne cene.